سخت افزار, لپتاپ های گیمینگ

پردازنده های اسنپ دراگون ۸۵۰ برای رایانه های ویندوزی ساخته می شوند

پردازنده های اسنپ دراگون ۸۵۰ برای رایانه های ویندوزی ساخته می شوند. سرانجام پس از مدت ها انتظار، کمپانی کوالکام جبهه جدیدی از رقابت خود با اینتل برای تسلط بر بازار پردازشگرهای مورد استفاده در رایانه های ویندوز را ایجاد کرد. این کمپانی هفته گذشته خبر داد که پردازنده های جدیدی برای به کارگیری در رایانه های ویندوزی تولید خواهد کرد و آنها را تا انتهای سال ۲۰۱۸ وارد بازار می کند.

پردازنده های اسنپ دراگون 850 برای رایانه های ویندوزی ساخته می شوند

پردازنده های اسنپ دراگون ۸۵۰ برای رایانه های ویندوزی ساخته می شوند

این پردازنده که اسنپ دراگون ۸۵۰ نام دارد در واقع نسل جدید چیپست SD 835 خواهد بود که عملکرد، بازدهی ارتباطی و طول عمر باتری بالاتری در اختیار کاربران قرار می دهد. مایکروسافت و کوالکام قصد دارند با همکاری یکدیگر رایانه های همیشه روشن ویندوزی (Always on) را برای رقابت با تبلت های اپل تولید کنند. به گفته کوالکام پردازنده های اسنپ دراگون ۸۵۰ تنها برای رایانه ها طراحی می شوند و قرار نیست از آنها در تلفن های هوشمند نیز استفاده شود.

از جمله بهبودهای صورت گرفته در طراحی این چیپست می توان به بهبود ۳۰ درصدی عملکرد پردازشی، بهبود ۲۰ درصدی مصرف انرژی برای افزایش طول عمر باتری و افزایش حداکثر سرعت ارتباطی به میزان ۲۰ درصد نسبت به اسنپ دراگون ۸۳۵ اشاره کرد. شاید با این تفاسیر بتوان این تراشه را نسخه ای بهبود یافته از SD 845 دانست که همین حالا نیز در تلفن های هوشمند به کار گرفته می شود.

پردازنده های اسنپ دراگون ۸۵۰ برای رایانه های ویندوزی ساخته می شوند

اسنپ دراگون ۸۵۰ با استفاده از نسل دوم فرآیند ساخت ۱۰ نانومتری تولید خواهد شد و از مودم های X20 برای ارتباط سلولی بهره می برد. به گفته کوالکام شرکای تجاری مشترک این کمپانی و مایکروسافت می توانند با توجه به زمان بندی های صورت گرفته، اولین رایانه های مجهز به این چیپست را در تعطیلات سال نو ۲۰۱۹ وارد بازار کنند. از جمله این شرکت ها می تواند به ایسوس، اچ پی و لنوو اشاره کرد.

پردازنده های اسنپ دراگون ۸۵۰ برای رایانه های ویندوزی ساخته می شوند

مایکروسافت در ماه های گذشته از ابزارهای جدید و SDK های اختصاصی توسعه دهندگان برای اضافه کردن اپلیکیشن های x64 به رایانه های همیشه روشن رونمایی کرده بود و انتظار می رود تا زمان معرفی محصولات مجهز به Snapdragon 850 کار توسعه برنامه های اختصاصی برای این رایانه ها نیز شاهد پیشرفت بیشتری باشد.

پردازنده های اسنپ دراگون ۸۵۰ برای رایانه های ویندوزی ساخته می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *