سخت افزار, سخت افزار گیمینگ, کارت گرافیک

تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now در چیست؟

زمانی که حرف از بازی در کامپیوتر میشود، نام NVIDIA به ذهن هر فرد میاید. در سال های اخیر این کمپانی با معرفی سرویس هایی همانند GameStream و GeForce Now توانست سطح خود را در دنیای گیمینگ بالا ببرد.
البته این سرویس ها برای کاربران تازه کار کمی گیج کننده و بی مصرف به نظر میرسند.
به خصوص زمانی که کاربران میخواهند تصمیم بگیرند که کدام یک از این سرویس ها بهتر از دیگری هستند و مناسب برای آنها.
تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now در چیست؟

تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now در چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم تفاوت های این دو سرویس را توضیح بدهیم، به چیز های مشترک آن ها میپردازیم:
۱. هر دوی این سرویس ها برای اجرای مستقیم بازی ها در دستگاه ها هستند. از آنجایی که بازی ها در دستگاه شما تنها نمایش داده میشوند و در جایی دیگر اجرا میشوند، فشار زیادی بر روی دستگاه شما نخواهد آمد.
۲. هر دوی این سرویس ها نیازمند یک دستگاه NVIDIA SHIELD هستند.
۳. هر دوی این سرویس ها نیازمند یک مودم ۵ گیگاهرتز هستند.
NVIDIA GameStream چیست؟
اگر شما یک گیمر کامپیوتر هستید که تعداد زیادی از بازی ها دارید، سرویس GameStream مسلما آن چیزی خواهد بود که شما نیاز دارید. این سرویس به شما امکان اجرای بازی های کامپیوترتان در یک دستگاه NVIDIA SHIELD را میدهد.
چه تبلت SHIELD و چه تلویزیون SHIELD. با این کار تمامی فشار اجرای بازی بر روی کامپیوتر شما وارد خواهد شد اما بازی در یک دستگاه دیگر اجرا میشود.
تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now در چیست؟

تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now در چیست؟

جهت انجام این کار به غیر از یک دستگاه SHIELD، به یک کارت گرافیک سازگار با GameStream نیز نیاز دارید. کارت گرافیک های سازگار با GameStream به شرح زیر هستند:
۱. سری GeForce GTX 1000
۲. NVIDIA TITAN X
۳. سری GeForce GTX 900
۴. سری GeForce GTX 700
۵. سری GeForce GTX 600
۶. سری GeForce GTX 900M
۷. سری GeForce GTX 800M
۸. سری GeForce GTX 700M
به غیر از این موارد نیاز به یک کامپیوتر با قدرت کافی دارید. در کل برای اینکه متوجه شوید کامپیوتر شما قابلیت پشتیبانی از GameStream را دارد و یا خیر میتوانید برنامه NVIDIA GeForce Experience را در کامپیوتر خود نصب و اجرا کنید.
همچنین همانطور که یک بار ذکر کردیم نیاز به یک مودم ۵ گیگاهرتزی جهت اجرای بازی های کامپیوتر در دستگاه های Shield به صورت بیسیم دارید. اگر دستگاه شما تبلت SHIELD است میتوانید از وای فای، و اگر تلویزیون SHIELD است بهتر است از کابل اینترنت استفاده کنید.
GameStream در حقیقت به گونه ای طراحی شده که با استفاده از کنترلر SHIELD از آن استفاده شود. اما NVIDIA میداند که یک سری از بازی ها از کنترلر بازی پشتیبانی نمیکنند، بنابراین پشتیبانی از کیبرد و ماوس بلوتوث را نیز به این سرویس اضافه کرده است. بنابراین میتوانید ماوس و کیبرد بلوتوث خود را به دستگاه SHIELD خود متصل کنید.
NVIDIA GeForce Now چیست؟
همانند GeForce Now ،GameStream نیز یک سرویس برای اجرای بازی ها از راه دور است. این سرویس بازی ها را مستقیما از روی کامپیوتر اجرا نمیکند، بلکه از روی سرور های کمپانی انویدیا اجرا میکند. با این کار نه تنها به بازی های خودتان دسترسی دارید، بلکه به تعداد بسیار زیادی بازی های دیگر نیز دسترسی دارید.
با استفاده از این سرویس هم اکنون میتوانید بازی های در سرور انویدیا در در دستگاه های SHIELD، یعنی تبلت و تلویزیون SHIELD اجرا کنید. این سرویس به زودی برای کامپیوتر ها نیز در دسترسی قرار خواهد گرفت.
زمانی که این سرویس به کامپیوتر ها بیاید، با استفاده از یک کامپیوتر معمولی، میتوانید بازی های قابل اجرا در کامپیوتر های دارای گرافیک GTX 1080 را اجرا کنید. همچنین در لپ تاپ های معمولی نیز خواهید توانست جدیدترین بازی های روز را با آخرین تنظیمات بازی کنید و تمامی بازی های ویندوز را در مک اجرا نمایید.
تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now در چیست؟

تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now در چیست؟

از آنجایی که بازی هایی که از طریق GeForce Now در سیستم خود شما نیستند و در سرور های انویدیا قرار داشته و از آنجا اجرا میشوند، نیاز به یک اینترنت فوق العاده قدرتمند برای اجرای آنها دارید. مثلا نیاز به یک اینترنت با حداقل سرعت ۲۵ مگابیت بر ثانیه دارید. همچنین اگر میخواهید بازی ها را به صورت وایرلس انجام دهید نیاز به یک مودم ۵ گیگاهرتزی دارید.
موفق باشید.
تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now
تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now تفاوت بین NVIDIA GameStream و GeForce Now 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *