معرفی بهترین گوشیهای گیمینگ در رنجهای مختلف . در این مطلب به معرفی بهترین گوشی برای بازی در رنج قیمت مختلف پرداختیم تا با خرید گوشی گیمینگ همه بتوانند در گوشی بازی کنند و لذت ببرند.معرفی بهترین گوشیهای گیمینگ در رنجهای مختلف
گوشی های گیمینگ به نوعی خاص هستند، قیمتشان سر به فلک کشیده و در ایران هم به همین راحتی پیدا نمیشوند! به همین دلیل ما در جدیدترین مقاله خود به سراغ چند گوشی برای بازی رفتهایم که در دسته تلفنهای گیمینگ قرار نمیگیرند اما قدرت پردازش مرکزی و گرافیکی آنها (در رده قیمتی خودشان) در حد یک تلفن مخصوص بازی است. سعی کردیم در هر رده قیمتی و حتی مدلهای ارزان قیمت نیز بهترین گوشیها برای بازی کردن را معرفی کنیم تا همه افراد با هر بودجهای بتوانند به خواسته خودشان برسند.معرفی بهترین گوشیهای گیمینگ در رنجهای مختلف
پیش از هر چیز ابتدا از شما میخواهیم تا نگاهی به مقاله ما در رابطه با راهنمای کامل خرید گوشیهای گیمینگ بیندازید و بدانید که چه چیزی در مشخصات یک گوشی برای گیمرها از اولویت بالایی برخوردار است.
معرفی بهترین گوشی گیمینگ پرچمدار
گوشی برای بازی – آیفون ۱۲ پرو
اگر ترجیح میدهید که به منظور انتخاب یک گوشی برای بازی از سیستمعامل iOS استفاده کنید، میتوانید گوشی آیفون ۱۲ پرو را در لیست خود قرار دهید که سال گذشته معرفی شد. این گوشی به یک صفحهنمایش ۶.۱ اینچی سوپر OLED رتینا XDR مجهز شده است که برای یک گوشی گیمینگ نقطه قوت مناسبی محسوب میشود. پنل این گوشی از فناوری HDR10 و دالبی ویژن پشتیبانی میکند که طیف رنگی گستردهای را به نمایش میگذارد.
از طرفی دیگر یک باتری ۲۸۱۵ میلیآمپرساعتی برای تامین انرژی آیفون ۱۲ پرو در نظر گرفته شده است که با توجه به حافظه رم ۶ گیگابایتی و رزولوشن نمایشگر یک گزینه مناسب محسوب میشود. البته اپل در بخش نرمافزار تلفن نیز بهینهسازیهایی برای بهبود مصرف باتری انجام داده و این ظرفیت برای اجرای بازیهای سنگین برروی پرچمدار اپل بسیار مناسب است.
اپل در این گوشی از یک بلندگو با فناوریهای جدید دالبی اتموس و دالبی دیجیتال پلاس استفاده کرده که صدای خروجی نرم و بلندی را در اختیار کاربر یک گوشی گیمینگ قرار میدهد. پردازنده قدرتمند هشت هستهای A14.1 بایونیک اپل در قلب این تلفن فعالیت میکند. این تراشه ۵ نانومتری میتواند تمامی بازیهای سنگین روز را به آسانی اجرا کند. لازم به ذکر است که مکان قرارگیری بلندگوی این تلفن در بخش پایینی بوده که صدای خروجی در هنگام استفاده افقی توسط دست کاربر مسدود میشود. البته، فناوری صدای استریو این گوشی مانع از مسدود شدن کامل صدا خواهد شد.
نقاط قوت:
- سختافزار قدرتمند برای اجرای بازیها
- باتری بهینهشده برای انجام کارهای سنگین و بازیها
- صفحهنمایش مناسب برای اجرای بازی
- پشتیبانی از فناوری صدای دالبی اتموس و دالبی دیجیتال پلاس
نقاط ضعف:
- قیمت بسیار بالا
- عدم وجود نمایندگی رسمی آیفون در ایران
- مشکلات سیستم عامل iOS برای گیمرهای ایرانی
گوشی برای بازی – سری سامسونگ گلکسی S21
سامسونگ در زمستان سال گذشته از گوشیهای پرچمدار سری گلکسی S21 رونمایی کرد. این تلفنها از پردازنده پرچمدار اگزینوس ۲۱۰۰ بهره میگیرند که استفاده از این تراشهها، به معنای سرعت بالا و قدرت پردازشی کمنظیر در عملکرد سختافزاری و نرمافزاری است. برخی از کاربران همچنان معتقدند که پردازندههای سری اگزینوس سامسونگ برای انجام اموری مانند اجرای بازیها مناسب نیستند و در این مواقع دمای بالایی را به بدنه منتقل میکنند اما حداقل در مدلهای پرچمدار پردازنده اگزینوس، همچین مشکلی به صورت جدی دیده نمیشود.
سری گلکسی S21 نه تنها تمامی نیازهای سختافزاری و نرمافزاری شما را برطرف میسازند، بلکه به صورت بالفطره یک کنسول گیمینگ قابل حمل هستند که توانایی اجرای سنگینترین بازیهای اندرویدی را با بالاترین کیفیت دارند.
صفحهنمایش بزرگ ۶.۲ تا ۶.۸ اینچی Dynamic AMOLED 2X این سری با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز، آنها را به یک گوشی محبوب برای گیمرها تبدیل میکند. این پنل از فناوری +HDR10 نیز بهره میبرد تا کیفیت بالایی را در هنگام اجرای بازیها شاهد باشیم.
امروزه بسیاری از گیمرها به دنبال کیفیت در اجرای بازیها هستند و این کیفیت باید در بخش صدا نیز اتفاق بیافتد، که در سری S21 تمامی فاکتورهای لازم دیده میشود و شاید تنها مشکل آن به عدم استفاده از جک استاندارد صدا بازگردد، البته نبود این جک در مدلهای پرچمدار دیگر به امری طبیعی تبدیل شده است.
استفاده از ۸ گیگابایت رم (۱۲ گیگابایت در مدل S21 اولترا)، حافظه داخلی پرسرعت از نوع UFS 3.1 و پشتیبانی از اینترنت 5G از دیگر قابلیتهای محبوب گیمرها در سری گلکسی S21 سامسونگ است.
یکی از تفاوتهای عمده در میان سه مدل سری گلکسی S21 به بخش باتری آنها باز میگردد، از نظر باتری در مدل گلکسی S21 از باتری با ظرفیت ۴ هزار میلیآمپرساعتی، در مدل گلکسی S21 پلاس از باتری ۴۸۰۰ میلیآمپرساعتی و در نسخه اولترا از باتری ۵ هزار میلیآمپر ساعتی استفاده شده که خریداران میتوانند بر حسب نیاز و بودجه خود یکی از این سه مدل را انتخاب کنند.
نقاط قوت:
- سختافزار قدرتمند برای اجرای بازیهای سنگین
- پشتیبانی از 5G
- استفاده از بلندگوهای باکیفیت استریو از برند مطرح AKG
- باتری مناسب با شارژدهی بالا و فناوری شارژ سریع
- حافظه رم با ظرفیت بالا
- صفحهنمایش عالی با پشتیبانی از فناوری +HDR10 و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز
نقاط ضعف:
- قیمت بالا
گوشی گیمینگ – ایسوس راگفون ۳
ایسوس سری راگفون را برای گیمرهای موبایلی و عاشقان بازیهای اندرویدی طراحی کرده است. راگفون ۳ در سال ۲۰۲۰ به بازار آمده و هنوز مدل راگفون ۵ که در سال جاری میلادی معرفی شده به بازار ایران راهی پیدا نکرده است، بنابراین راگفون ۳ جدیدترین مدل گیمینگ ایسوس محسوب نمیشود.
به جز این مورد باید بدانید که راگفون ۳ در فروشگاههای محدودی یافت میشود و شاید پیدا کردن آن کمی سخت باشد اما در هر صورت نمیتوان مطلبی در مورد گوشیهای گیمینگ زد و نامی از سری راگفون نیاورد، ضمن اینکه این گوشی آنقدر قدرتمند است که تا یکی دو سال دیگر هم میتواند تمامی بازیهای سنگین اندرویدی را اجرا کند، پس سال ساخت آن فعلا مشکلی ایجاد نمیکند.
این گوشی دارای یک صفحهنمایش ۶.۵۹ اینچی آمولد است که از یک میلیارد رنگ و فناوری HDR10+ پشتیبانی میکند. راگفون ۳ به پردازنده قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵ 5G پلاس مجهز شده است که با رم در سه نسخه ۸، ۱۲ و ۱۶ گیگابایتی از نوع LPDDR5 به راحتی از پس سنگینترین بازیهای موجود نیز برمیآید.
این سخت افزار قوی در کنار رابط کاربری اختصاصی ROG UI که ویژگیهای متعددی برای انجام بازیها و شخصیسازی محیط دارد نیز کمک کرده تا تجربه فوقالعادهای هنگام استفاده از این مدل داشته باشید.
اما نکته مثبت راگفون ۳ وجود پایه هایپرشارژر همراه با گوشی درون جعبه است که با آن میتوانید گوشی خود را به طور مستقیم شارژ و از اتصال USB-C و جک هدفون این پایه نیز استفاده کنید. از طرفی دیگر، برای تمامی این امکانات یک باتری با ظرفیت بالا نیاز است که به همین دلیل ایسوس در این مدل از یک باتری ۶۰۰۰ میلیآمپری استفاده کرده است.
از دیگر مدلهای گیمینگ بازار میتوان به شیائومی بلک شارک ۳ اشاره کرد.
نقاط قوت:
- صفحهنمایش عالی با پشتیبانی از نرخ تازهسازی ۱۴۴ هرتز
- استفاده از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس
- رابط کاربری اختصاصی و بهینه شده برای گیم
- طراحی خاص و با دوام
نقاط ضعف:
- عدم پشتیبانی از کارت حافظه
معرفی بهترین گوشی گیمینگ بالارده
گوشی مناسب بازی – شیائومی Mi 10T Pro 5G
پرچمدار اقتصادی می 10T پرو 5G یک مدل جذاب برای افرادی است که به دنبال یک گوشی قدرتمند برای بازی هستند اما در عین حال نمیتوانند از پس هزینه سنگین خرید یک پرچمدار بر بیایند.
شیائومی می 10T پرو 5G همان مشخصاتی را دارد که گیمرها به دنبال آن میگردند، این مدل از پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ 5G و تراشه گرافیکی Adreno 650 بهره میبرد. این پردازنده با رم ۸ گیگابایت و حافظه از نوع UFS 3.1 به راحتی تمام بازیهای روز دنیا را اجرا میکند.
صفحهنمایش ۶.۶ اینچی IPS LCD شاید تنها نقطه ضعف این مدل باشد، البته همین نمایشگر از HDR10+ و نرخ تازهسازی ۱۴۴ هزتر پشتیبانی میکند و کیفیت قابل قبولی دارد. طراحی گوشی بسیار مناسب و خوش دست بوده و گیمرها را برای انجام بازیها در طولانی مدت آزار نمیدهد.
از دیگر مشخصات این مدل میتوان به دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی، باتری ۵ هزارمیلیآمپرساعتی و اسپیکر استریو اشاره کرد. البته خریداران میتوانند مدل معمولی می 10T 5G را با قیمت ارزانتر و مشخصات مشابه با نسخه پرو تهیه کنند. در این بازه قیمتی مدل می ۱۰ لایت 5G نیز قدرت بسیار بالایی برای اجرای بازیهای سنگین دارد.
نقاط قوت:
- استفاده از یک پردازنده پرچمدار در گوشی میانرده
- ظرفیت باتری عالی
- قیمت بسیار مناسب
- دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
- خوش دست
نقاط قوت:
- نمایشگر IPS LCD
- وزن زیاد
گوشی برای بازی – سامسونگ S20 FE
گوشی گلکسی S20FE را میتوان بهصرفهترین گوشی سامسونگ طی سال گذشته نامید. این مدل با مشخصات یک پرچمدار و قیمت یک میانرده روانه بازار شده و قیمت رقابتی آن از مهمترین نقاط قوت آن محسوب میشود.
این مدل از یک نمایشگر سوپر امولد ۱۲۰ هرتزی با پشتیبانی از +HDR10 استفاده میکند که گوشی برای بازی کاملا مناسب است. پردازنده پرچمدار اگزینوس ۹۹۰ به همراه تراشه گرافیکی Mali-G77 MP11 که در مدل گلکسی نوت ۲۰ اولترا نیز به کار رفته، قلب پردازشی گوشی را تشکیل میدهد و با آن میتوان تمام بازیهای سنگین را با بالاترین کیفیت اجرا کرد.
سامسونگ برای تکمیل قدرت پردازشی این مدل از رم ۸ گیگابایت و حافظه اصلی پرسرعت UFS 3.1 استفاده کرده، با وجود این سخت افزار و گیملانچر اختصاصی سامسونگ اجرای بازی را بهبود میبخشد، این مدل از نظر اجرای بازی هیچ مشکلی نخواهد داشت. تنها موردی که میتوان به آن اشاره کرد، گرم شدن پشت گوشی هنگام اجرای بازی به صورت طولانی مدت است که از نقاط ضعف گوشی محسوب میشود.
از دیگر مشخصات گیمینگ این مدل میتوان به صدای بلند و واضح ۳۸۴ کیلوهرتزی اشاره کرد که کیفیتی بسیار بالا دارند. باتری ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژ سریع ۲۵ واتی و شارژ معکوس ۱۵ واتی از دیگر مشخصات این مدل است.
نقاط قوت:
- نمایشگر عالی
- سخت افزار پرچمدار
- قیمت بسیار مناسب
- ضد آب
- صدای بلند و واضح
نقاط قوت:
- داغ کردن هنگام بازی
- بدنه پلاستیکی
بهترین گوشی میانرده مناسب بازی
گوشی مناسب بازی – شیائومی پوکو X3 پرو
پوکو X3 و پوکو X3 پرو، نماینده گوشیهای گیمینگ شیائومی در میان مدلهای میانرده هستند. پوکو X3 که نیامده به یکی از مدلهای پرفروش بازار تبدیل شده، از مشخصات سخت افزاری قدرتمند و قیمت بسیار مناسبی بهره میبرد که در کنار ویژگیهای خاص گیمینگ مانند رفرشریت ۱۲۰ هرتز، نرخ پاسخدهی لمسی ۲۴۰ هرتز و بلندگوهای استریو، آن را به یک مدل محبوب برای نسل جوان تبدیل کرده است.
این ویژگیها در مدل پوکو x3 پرو نیز وجود دارد اما تفاوت اصلی این دو مدل در پردازنده بسیار قدرتمند و پرچمدار پوکو x3 پرو است که بازدهی این مدل را تا چندین برابر پوکو X3 معمولی افزایش میدهد. تراشه اسنپدراگون 732G مغز فرماندهی میانرده پوکو x3 و تراشه اسنپدراگون ۸۶۰ پردازنده اصلی پوکو X3 پرو هستند، با وجود رم ۶ و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ برای پوکو X3 و آدرنو ۶۴۰ برای پوکو X3 پرو، هر دو مدل در اجرای بازیهای سنگین توانمند هستند، میتوانید بازیهای روز دنیا را با گرافیک Hight بر روی پوکو X3 و با گرافیک Ultra بر روی پوکو X3 پرو اجرا کنید.
شیائومی در پوکو X3 و پوکو X3 پرو از نمایشگر ۶.۶ اینچی IPS LCD استفاده کرده که از HDR10 پشتیبانی میکند. دوربین چهارگانه، حسگر اثر انگشت در فریم کناری، باتری ۵۱۶۰ میلیآمپرساعتی و شارژر ۳۳ واتی از دیگر امکانات این دو مدل هستند.
نقاط قوت:
- تراشه قدرتمند اسنپدراگون 732G
- باتری با ظرفیت مناسب
- رفرشریت ۱۲۰ هرتز، نرخ پاسخ دهی لمسی ۲۴۰ هرتز
- جک ۳.۵ میلیمتری هدفون
نقاط ضعف:
- بدنه بزرگ و وزن زیاد
- نمایشگر IPS LCD
گوشی برای بازی – سامسونگ گلکسی M62
گوشیهای سری گلکسی M سامسونگ پر از مدلهای جذاب و پرقدرتی است که کمتر از گوشیهای سری گلکسی A به آنها توجه میشود. مدل گلکسی M62 یکی از همان مدلهایی است که بدون توجه و استقبال خاصی وارد بازار شده اما زمانی که به مشخصات آن نگاه میکنید، متوجه میشوید که این گوشی یک سر و گردن از گلکسی A72 بهتر و در عین حال ارزانتر است با این حال این روزها همه از گلکسی A72 سخن میگویند.
گلکسی M62 برای تبدیل شدن به یک گوشی برای بازی، به ابزارهای مورد نیاز تجهیز شده است. سامسونگ در این مدل از پردازنده قدرتمند اگزینوس ۹۸۲۵ در کنار ۸ گیگابایت رم استفاده کرده است. جدا از سخت افزار مناسب، باتری ۷ هزار میلیآمپرساعتی این مدل، برجستهترین نقطه قوت آن به شمار میآید. با این باتری میتوانید در مهمانی، در سفر و هرجایی که خواستید بیتوقف بازی کنید و نگرانی بابت اتمام شارژ گوشی نداشته باشید.
نمایشگر ۶.۷ اینچی و با کیفیت سوپرآمولد، صدای استریو و جک هدفون، از دیگر نقاط قوت گلکسی M62 محسوب میشوید.
نقاط قوت:
- تراشه قدرتمند اگزینوس ۹۸۲۵
- کیفیت بالای نمایشگر
- باتری با ظرفیت فوقالعاده
- جک ۳.۵ میلیمتری هدفون
نقاط ضعف:
- بدنه و فریم پلاستیکی
- اندازه بزرگ و سنگین
گوشی برای بازی – گلکسی A52
گلکسی A52 از محصولات جدیدی سامسونگ محسوب میشود که با طراحی جدید و مشخصات بسیار مناسب خود، گرد و خاکی در بازار به پا کرده است. این گوشی به یک نمایشگر سوپرامولد ۶.۵ اینچی با پشتیبانی از رفرشریت ۹۰ هرتزی مجهز شده که کاملا برای وبگردی و بازی مناسب است. نقطه قوت گوشی میانرده سامسونگ، پردازنده اسنپدراگون 720G محسوب میشود که در کنار ۶ یا ۸ گیگابایت رم، از پس تمام بازیهای سنگین با گرافیک متوسط برمیآید.
سامسونگ در این گوشی از باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی استفاده کرده که با شارژ سریع ۲۵ واتی، در عرض ۳۰ دقیقه، ۵۲ درصد گوشی را شارژ میکند. گلکسی A52 ضد آب است و هم اسلات کارت حافظه دارد و هم جک هدفون، با این وجود میتوان این مدل را یک گوشی محبوب برای بازار میانرده معرفی کرد.
نقاط قوت:
- صفحهنمایش عالی
- پردازنده مناسب برای بازی
- ضد آب
- دارای جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و کارت حافظه
- بلندگوی باکیفیت
نقاط ضعف:
- شارژر ۱۵ واتی درون جعبه
- صدای استریو معمولی
گوشی برای بازی – شیائومی ردمی نوت 9T 5G
چینیها در زمینه معرفی گوشیهایی با لقب “ارزانترین” مهارت دارند، مدل شیائومی نوت 9T 5G یکی از همان مدلهاست و در حال حاضر ارزانترین گوشی 5G بازار محسوب میشود. این اسمارتفون برخلاف قیمت کم خود توانایی بسیار خوبی در اجرای بازیها و انجام کارهای سنگین دارد. این مهم به دلیل استفاده ردمی نوت 9T 5G از تراشه مدیاتک دیمنسیتی 800U 5G حاصل شده است.
این پردازنده 5G با فناوری ۷ نانومتری تولید شده و قدرت پردازشی بسیار بالایی دارد و بر روی این گوشی برای بازی میتوان حساب باز کرد. در نسخه پایه این مدل از ۴ گیگابایت رم استفاده شده، البته با صرف هزینه بیشتر نسخه رم ۶ گیگابایت آن نیز قابل خریداری است.
پنل نمایشگر ۶.۶۷ اینچی این تلفن از نوع IPS LCD تولید شده که کیفیتی بسیار معمولی دارد. باتری ۵ هزار میلیآمپرساعتی و بلندگوهای استریو، از دیگر نقاوت قوت این مدل هستند.
نقاط قوت:
- قدرتمندترین اسمارتفون در رنج قیمتی
- پشتیبانی از 5G
- دارای جک ۳.۵ میلیمتری هدفون
- باتری با ظرفیت مناسب
نقاط ضعف:
- نمایشگر ضعیف
- کیفیت ساخت معمولی