بازی, بازی های ایرانی, دسته بندی بازی ها

پنج بازی برتر ایرانی در سال ۹۶

پنج بازی برتر ایرانی در سال ۹۶

این که در سال ۹۶ بازی سازان داخلی مجبور به خداحافظی کامل با کامپیوترهای شخصی شدند، قطعا خبر دردناکی است، اما در عین حال نباید فراموش کرد بسیاری از همین بازی سازان با موفقیت دنیای عناوین موبایلی را به تسخیر خود در آوردند. برای این که بهترین بازی های سال ۹۶ را انتخاب کنیم، نزدیک به ۲۰ بازی را بررسی کردیم و در نهایت این پنج بازی از فهرست نهایی ما سر در آوردند. سعی کردیم از هر ژانر یک بازی را در این فهرست قرار دهیم، هر چند در نهایت دو شوتر سر از فهرست نهایی در آوردند.

پسرخوانده

پنج بازی برتر ایرانی که در سال 96 عرضه شدند

«پسرخوانده» را می توان یکی از بهترین ساخته های استودیوهای داخلی طی چند سال اخیر دانست؛ یک بازی استراتژی نوبتی که در آن باید کنترل یک گروه سه نفره را بر عهده بگیرید و به نبرد رقبای آنلاین خود بروید. نقطه قوت پسرخوانده نسبت به رقبای خارجی اش – از «هارت استون» گرفته تا «Darkest Dungeon» – فضاسازی فوق العاده آن است که در نگاه نخست به راحتی می تواند مخاطب ایرانی را به خود جذب کند.اولین شخصیت شما کاراکتری به اسم «نن جون» است که دیالوگ هایش باعث می شود خنده روی لبان تان نقش ببندد. هر کاراکتری دارای قدرت های مخصوص خود است و هر کدام از آنها ابزار جنگی منحصر به فردی برای مقابله با دشمنان دارند. با پیشروی در بازی و البته خرج کردن در صورت لزوم، نه تنها شخصیت های تان ارتقا پیدا می کنند بلکه کاراکتری های جدیدی به فهرست تان اضافه می شوند.


۲. آمیرزا

سازنده: استودیو نردبان اندیشه فردا

پنج بازی برتر ایرانی که در سال 96 عرضه شدند

جدیدترین بازی «استودیوی نردبان اندیشه» در ادامه و به عبارتی نمونه کامل تر بازی محبوب«باقلوا» است. یک بازی با کلمات جذاب که می تواند ساعت ها شما را درگیر خودش کند. در نگاه نخست این بازی مکانیک های بسیار ساده ای دارد.شما باید با استفاده از چند حرف، کلمات مختلف بسازید. یکسری از این کلمات در جدول اصلی جای می گیرند و مابقی کلمات هم در فهرست «کلمات اضافی». کلمات اصلی مجوز عبور شما از مرحله ای به مرحله دیگر هستند و کلمات اضافی هم برای جمع کردن سکه و زدن راهنما. البته آمیرزا هم چندان بدون ایراد نیست. مثلا بازی از مرحله ۱۷۵ به بعد و ورود به بخش شش کلمه ای بسیار سخت می شود. همچنین بازی به شدت مصرف باتری گوشی را بالا می برد. با این حال اگر از دوستداران بازی با کلمات و عناوینی مثل «باقلوا» و «آفتابه» هستید، آمیرزا قطعا باب میل تان خواهد بود.


۳. بال های تاریک

سازنده: لکسیپ گیمز

پنج بازی برتر ایرانی که در سال 96 عرضه شدند

بازی «بال های تاریک» که به تازگی قسمت دوم آن عرضه شده اثری اپیزودیک در ژانر Hidden Object (از زیرمجموعه های ماجراجویی کلاسیک) است که در آن کاربران باید با حل معما در محیط پیشروی کنند و پرده از راز داستانی بازی بردارند. «بال های تاریک» در مقایسه با آثار درجه یک ژانر ماجراجویی چیز جدیدی برای ارائه ندارد، اما جزء معدود عناوین داخلی است که تا جای ممکن استانداردهای این ژانر را رعایت کرده است. داستان بازی درباره پرونده قتل زنجیره ای بازیگرانی است که مشخص نیست به چه دلیل کشته می شوند. شما در این بازی نقش بازیگری به نام «سام حقیقی» را بر عهده می گیرید که در شبی ربوده می شود و خود را در محیطی ترسناک با نام «بال های تاریک» می یابد.


۴. مبارزه در خلیج عدن

سازنده: آمیتیس گیمز

«مبارزه در خلیج عدن» یکی از معدود شوترهای استاندارد داخلی بود که چند سال پیش برای کامپیوترهای شخصی عرضه شد. این بازی همچنین نخستین بازی اول شخصی بود که با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ساخته شد و در اختیار مخاطبان قرار گرفت. حالا پس از گذشت چند سال دنباله این بازی برای ابزارهای اندرویدی عرضه شده تا کاربران بار دیگر بتوانند در نقش نیروهای ارتش به نبرد با دزدان دریایی سومالی بروند. نکته ای که باید به آن توجه داشت، تفاوت گیم پلی قسمت نخست و این شماره با یکدیگر است. در این بازی دیگر کنترل هدایت شخصیت بر عهده شما نیست و بازی حالا یک ریل شوتر (بازی شوتر در یک مسیر مشخص) جذاب برای تلفن های هوشمند است؛ ریل شوتری که علاوه بر کاورگیری، امکان عوض کردن کاور را هم به شما می دهد.

پنج بازی برتر ایرانی که در سال 96 عرضه شدند

کنترل مبارزه در خلیج عدن در ابتدا کمی سخت است، اما با پیشروی در بازی راحت تر می شود. از جذابیت های اصلی عنوان مذکور موسیقی سریع آن است که سبب شده بازی از ضرباهنگ نیفتد و حتی یکسری ایرادات گیم پلی هم پنهان بماند. شاید بتوان بزرگترین نقطه ضعف این اثر را گرافیک تاریخ مصرف گذشته اش دانست؛ هر چند این موضوع با توجه این که سازندگان می خواستند همه قابلیت انجام دادن بازی را داشته باشند، قابل توجیه است. این بازی هم رایگان است؛ هر چند پرداخت درون برنامه ای دارد تا مخاطبان در صورت علاقه به در اختیار داشتن امکانات بیشتر، مبلغی را هم به حساب سازندگان واریز کنند.


۵. تک تیرانداز عملیات انتقام

سازنده: زمستان رسانه

بازی های تک تیراندازی در روزگاری نه چندان دور، بسیار محبوب بودند؛ عناوینی مانند «Silent Scope» با «Sniper Elite». البته که امثال «اسنایپر الیت» هنوز هم محبوب هستند، اما شیوه بازی کردن این عناوین بسیار تغییر کرده و حالا ویژگی هایی مانند محیط جهان باز یا قابلیت پارکور هم به آنها اضافه شده است. در چنین شرایطی، موبایل، بستر خوبی برای بازگشت به دوران گذشته و بازی های تک تیراندازی سرراست است. بازی «تک تیرانداز عملیات انتقام»، جدیدترین عنوان تک تیراندازی داخلی است که سعی کرده با رعایت استانداردهای این عناوین مخاطب داخلی را مجذوب خودش کند و باید اعتراف کرد در این امر تا حد زیادی موفق ظاهر شده است، در این بازی، شما نقش یکی از نیروهای ویژه را بر عهده می گیرید و با استفاده از اسنایپر، به نبرد داعشی ها می روید.

پنج بازی برتر ایرانی که در سال 96 عرضه شدند

مکانیک های گیم پلی بازی، کاملا استاندارد و برگرفته از عناوین بزرگ این سبک است. پنج اسلحه در بازی وجود دارد، تنظیمات دوربین اسنایپر برعهده شماست و برای یک تیراندازی بی نقص، نیاز به حبس کردن نفس خود دارید. همچنین اگر از یک فاصله دور به دشمن تیراندازی کنید مانند اسنایپر الیت، چگونگی شلیک گلوله و نحوه برخورد آن به دشمن را مشاهده می کنید؟ البته انتظار خشونت اسنایپر الیت را از این عنوان نداشته باشید. تنوع محیطی تک تیرانداز هم بسیار بالاست و در مجموع ۳۰ شهر در این بازی وجود دارد. در انتها باید گفت بازی به لطف استفاده از موتور آنریل انجین ۴، خیلی خوب طراحی شده و از منظر گیم پلی هم به هیچ وجه حوصله تان را سر نمی برد.

یک نظر در “پنج بازی برتر ایرانی در سال ۹۶

  1. بازتاب: ⭐ جواب مرحله 481 امیرزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *