کنسول, کنسول ایکس باکس

گیم‌پس و ویندوز ۱۱ – ترکیبی جدید از مایکروسافت برای گیمرها

گیم‌پس و ویندوز 11

گیم‌پس و ویندوز ۱۱ – ترکیبی جدید از مایکروسافت برای گیمرها. نسخه‌ی جدید ویندوز با نام ویندوز ۱۱ اخیرا توسط مایکروسافت معرفی شد. به دنبال آن هم جزئیات بسیاری دررابطه با این سیستم و عملکرد آن در برابر نیاز پی‌سی گیمرها مشخص گردید. ویندوز ۱۱ برخی از پیشرفت‌های تکنولوژیکی را که توسط ایکس‌باکس سری ایکس مانند HDR خودکار ساخته شده‌اند به همراه خواهد داشت.

اما برنامه‌ی ایکس‌باکس تقریبا به طور کامل و متناسب با این پلتفرم توسعه پیدا کرده. نسخه‌ی جدید برنامه‌ی ایکس‌باکس از گیم‌پس و همچنین کلود بهره می‌برد. که البته سیستم کلود کاملا با سیستم گیم‌پس مرتبط شده. به عبارت بهتر می‌توانید تجربه‌ای خارق‌العاده‌ از تجربه‌ی بازی‌ها با این دو ترکیب درخشان داشته باشید.

ایکس‌باکس در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری عظیمی روی سرویس گیم‌پس انجام داده است. ظاهرا این کمپانی قصد دارد در آینده این یکی از امکانات برند ایکس‌باکس باشد. ایکس‌باکس بسیار تلاش کرده تا گیم‌پس را برای همه‌ی گیمرها در دسترس قرار دهد. تا به اینجای کار هم براساس آمار و ارقام موجود این کار با موفقیت انجام شده است. یکی از نمونه‌ عناوینی که اخیرا به این سرویس اضافه شد و ناشر آن یعنی کمپانی اسکوئر اینکس را به شگفتی واداشت بازی Outriders بود.


گیم‌پس چیست؟

گیم‌پس و ویندوز 11

گیم‌پس و ویندوز ۱۱

اگر تا به حال از این سرویس استفاده نکردید و یا با آن آشنا نیستید باید به‌طور خلاصه بگوییم، گیم‌پس سرویسی مشابه با نتفلیکس برای بازی‌های ویدئویی است. کاربران این سرویس به لیستی غنی از بازی‌های ویدئویی دسترسی دارند. آن‌ها می‌توانند بازی‌ها را تا زمانی که اشتراکشان به پایان می‌رسد یا از لیست بازی‌ها حذف می‌شوند تجربه کنند. هر ماه عناوین جدیدی به این سرویس اضافه می‌شود که لیست آن‌ها به همراه جزئیات مربوط به پلتفرمشان توسط مایکروسافت اعلام می‌گردد.

همان‌طور که کمی قبل‌تر هم اشاره‌ کردیم هر ماه تعدادی از بازی‌هایی که مدت زمانی نسبتا طولانی در این سرویس بودند از گیم‌پس حذف می‌شوند. اگر شروع به تجربه‌ی عنوانی کردید و نتوانستید آن را کامل کنید و بینابین آن، عنوانی که تجربه می‌کنید از سرویس گیم‌پس حذف شود می‌توانید آن را با تخفیفی ویژه از فروشگاه مایکروسافت خریداری نمایید. قابلیت جذاب دیگری هم در سرویس گیم‌پس وجود دارد. تمامی عناوین فرست پارتی جدید و قدیمی مایکروسافت روی این سرویس به‌طور دائمی در دسترس هستند.

نکته‌ی مهم دیگر اینکه سرویس گیم‌پس برای رایانه‌های شخصی هم در دسترس است. البته لیست بازی‌های تعریف شده روی این سرویس کاملا مطابق با آنچه که برای کنسول تعریف شده نیست.

اگر شما نسخه‌ی باندل یا به نوعی گیم‌پس التیمیت را تهیه کنید بدون هیچ مشکلی می‌توانید از تمامی عناوین و خدمات موجود روی این سرویس استفاده نمایید. جدای از رایانه‌های شخصی گیم‌پس برای موبایل‌ها هم در دسترس است. بنابراین به لطف ایکس‌باکس کلود گیمرها می‌توانند بازی‌های موجود را روی موبایل‌شان تجربه کنند.


گیم‌پس روی رایانه‌های شخصی چگونه است؟

گیم‌پس

گیم‌پس و ویندوز ۱۱

تا به امروز نسخه‌ی معمولی سرویس گیم‌پس برای کاربران رایانه‌های شخصی ۱۰ دلار برای هر ماه قیمت داشته. نسخه‌ی التیمیت آن هم با قیمت ۱۵ دلار در دسترس قرار دارد. آنچه که مسلم است پیشنهادهای چند ماهه‌‌ی سرویس گیم‌پس قیمتی کمتر از هر ماه دارند. تا به امروز که در حال نوشتن این متن هستیم به دلیل قرارداد منعقد شده بین الکترونیک آرتز و مایکروسافت، عناوین ای‌آی پلی هم برای کاربران این سرویس در دسترس هستند.

برای کاربران این سرویس روی رایانه‌های شخصی نگرانی‌های بسیاری وجود دارد. به عبارت بهتر این گروه از کاربران نگران هدر رفتن پولشان بابت تهیه‌ی این سرویس هستند. شاید بتوان دلیل این نگرانی را مقایسه‌ی لیست عناوین موجود برای رایانه‌های شخصی آن با کنسول دانست.

بسیاری از گیمرها ادعا می‌کنند که کتابخانه‌ی بازی‌های در دسترس روی رایانه‌های شخصی به اندازه‌ی لیست بازی‌های کنسولی غنی و جذاب نیست. بسیاری از آن‌ها نگرانی‌های خود را بر این اساس می‌دانند که عناوین موجود برای رایانه‌های شخصی بیشتر به بازی‌های قدیمی اختصاص دارد. حتی غیبت برخی از عناوین بزرگ و فرست پارتی مایکروسافت هم در لیست بازی‌ها دیده می‌شود.

با این حال حجم زیادی از بازی‌ها که بازیکنان به آن دسترسی دارند هنوز روی گیم‌پس وجود دارد. ایکس‌باکس درمورد این سرویس روی رایانه‌های شخصی اعلام کرده که این سرویس موفقیت بسیاری داشته است. باتوجه به حضور مستقیم گیم‌پس روی ویندوز ۱۱ ظاهرا همه چیز قرار است برای این سرویس بهتر پیش برود.


چگونه ترکیب ویندوز ۱۱ و گیم‌پس می‌تواند بر کیفیت سرویس تاثیر بگذارد؟

گیم‌پس

گیم‌پس و ویندوز ۱۱

باتوجه به حضور مستقیم و پایه‌ای گیم‌پس روی ویندوز جدید مایکروسافت انتظار می‌رود تلاش‌های بیشتری را از مایکروسافت برای پیش‌برد این سرویس روی رایانه‌های شخصی شاهد باشیم. این قسمت جدید ویندوز ۱۱ تنها به سرویس گیم‌پس ختم نمی‌شود و سرویس کلود هم درکنار آن می‌بینیم.

وجود بخش کلود به کاربران کمک می‌کند تا کاربرانی که از سیستم‌های ضعیف‌تر استفاده می‌کنند هم بتوانند بازی‌های جدید را با کیفیت و تنظیمات مناسبی تجربه کنند. آنچه که دقیقا مشخص است این است که برند ایکس‌باکس هزینه‌ی بسیار زیادی را صرف گسترده‌تر کردن خدمات گیم‌پس روی پلتفرم‌های مختلف می‌کند.

همان‌طور که می‌دانید سرویس یاد شده از زمان آغاز به کار تا به امروز تحولات عظیمی در دنیای بازی‌های ویدئو گیم ایجاد کرد. بدون شک ورود این سرویس به دنیای رایانه‌های شخصی منجر به سلطنت مایکروسافت روی این پلتفرم می‌شود. ایکس‌باکس هزینه‌ی زیادی را به این زمینه اختصاص داده تا بتواند عناوین انحصاری و بزرگ بیشتری را، بخصوص در زمان انتشار، برای پلتفرم رایانه‌های شخصی اضافه کند. مایکروسافت و ایکس‌ باکس پیش از این شاهد نبردهای بین دو فروشگاه بزرگ استیم و اپیک بودند.

سرویس مایکروسافت ابزاری بسیار قدرتمند است که می‌تواند هیولاهای این زمینه را به چالشی بزرگ بکشد. حتی احتمال شکست آن‌ها نیز اصلا دور از انتظار نیست. با اینکه سرویس گیم‌پس موفق بوده اما ظاهرا مایکروسافت این سرویس را گزینه‌ای ارزشمند برای سرمایه‌گذاری می‌داند.

به هرصورت برای اینکه بفهمیم کم و کیف کار از چه قرار است باید چند ماهی را صبر کنیم. با گذشت این مدت خواهیم دید ترکیب جدید مایکروسافت چگونه عمل می‌کند. این موضوع نشان دهنده علاقه جدید برند ایکس باکس به پلتفرم رایانه‌های شخصی است. اما با تمام این تفاسیر همچنان می‌توان احتمال شکستی هم در نظر گرفت. شاید حضور گیم‌پس تفاوت چندانی ایجاد نکند.

بخصوص با اینکه استیم همچنان محبوب است و قدرت اول این پلتفرم به حساب می‌آید. تا زمانی که قدرت مایکروسافت در این پلتفرم تثبیت می‌شود بازیکنان می‌توانند روی کنسول و رایانه‌های شخصی عناوین موردنظرشان را تجربه کنند. اما بسیار جالب خواهد بود که ببینیم آینده برای سرویس جدید ایکس‌ باکس چگونه پیش خواهد رفت.

گیم‌پس و ویندوز ۱۱ گیم‌پس و ویندوز ۱۱ گیم‌پس و ویندوز ۱۱ گیم‌پس و ویندوز ۱۱ گیم‌پس و ویندوز ۱۱ گیم‌پس و ویندوز ۱۱ گیم‌پس و ویندوز ۱۱ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *