سخت افزار, سخت افزار گیمینگ, کارت گرافیک

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کردن چیست؟ با اگزو گیم همراه باشید تا به مرور بهترین کارت گرافیک و ارزان‌ترین کارت گرافیک برای بازی کردن بپردازیم.

واحد پردازنده گرافیکی (GPU) را می­توان یکی از مهم ترین اجزاء یک سیستم دانست. تمامی پردازش­های تصویری بر دوش این قطعه حیاتی و البته گران قیمت است. پردازنده­های گرافیکی را اغلب در دو حالت می­بینیم: حالت اول که به صورت مجتمع با پردازنده مرکزی است؛ این دسته اغلب برای افرادی که بدنبال کارهای سبکِ روزمره و یا اداری هستند مناسب بوده، و از نظر هزینه نیز به صرفه­تر است.

در حالت دوم این پردازنده­ها به صورت کارت­های گرافیکی مستقل هستند که از طریق یک اسلات به مادربرد متصل شده و از آن بهره گیری می­شود. در این حالت اغلب با پردازنده­های حرفه­ای طرف هستیم که با توجه به کاربری آن دسته بنده و عرضه می­شوند. در یک سیستم گیمینگ بدون شک کارت گرافیک مهم­ترین جزء خواهد بود زیرا کیفیت و نحوه اجرای بازی­ها به طور مستقیم با قدرت این قطعه در رابطه است.

اگر به هر دلیلی قصد خرید یک کارت گرافیک را داشته باشید با انبوهی از مدل­ها و مشخصات موجه خواهید شد که ممکن است شما را سردرگم کنند. در این مقاله قصد داریم تا به نحوه انتخاب یک کارت گرافیک گیمینگ بپردازیم که در عین ارائه قدرت مناسب از هزینه­های اضافی نیز جلوگیری نماید.

خرید کارت‌های گرافیک گیمینگ با گارانتی از طریق فروشگاه اگزو

تا مدت­ها و حتی همچنان اغلب افراد نشانه قدرت یک کارت گرافیک را حافظه آن می­دانند و متأسفانه این مسئله از سوی فروشندگان نیز بازگو شده و می­شود. هر چند این پارامتر اهمیت بالایی دارد اما به هیچ عنوان مشخص کننده قدرت کارت گرافیک نیست؛ ممکن است یک کارت گرافیک ۳ گیگابایتی از یک کارت گرافیک ۴ گیگابایتی قدرتمندتر باشد. پس در انتخاب کارت گرافیک مناسب باید این باور غلط را به طور کامل کنار گذاشت و به موارد مهم­تر توجه داشت. در ذیل برخی از پارامترهای مهم را تشریح می­کنیم:

نیازسنجی

هر فرد زمانی قصد خرید یک محصول را خواهد داشت که بخواهد یک نیاز را برطرف کند؛ کارت گرافیک نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ اما با توجه به گستردگی بسیار زیاد مدل­ها و قیمت­ها پیش از خرید و یا انتخاب مدل باید نیاز خود را بسنیجم تا مطابق با آن یک مدل مناسب را به گونه­ای انتخاب کنیم که دچار ضرر نشویم.

به همین منظور ابتدا باید میزان توقع و سطح انتظار خود را از کارت گرافیک مشخص کنیم، برای مثال فردی که خواهان انجام بازی در وضوح تصویر HD است نیازی ندارد تا به دنبال کارت گرافیکی که مناسب اجرای بازی در وضوح 4K است باشد؛ همچنین میزان توقع کیفیت خروجی تصویر در بازی­ها نیز بر انتخاب تأثیر گذار است. در مجموع نیازسنجی را می­توان قدم اول دانست؛ پس از اینکه سطح انتظارات خود را مشخص کردیم باید به سراغ سایر پارامترها برویم.

پردازنده گرافیک

مهم­ترین پارامتر انتخاب یک کارت گرافیک پردازنده گرافیکی آن است، در حال حاضر دو شرکت Nvidia و AMD مهم­ترین طراح و تولید کننده پردازنده­های گرافیکی هستند که تولیدات خود را یا با عنوان مدل مرجع و یا به نام مدل­های سفارشی از طریق شرکای تجاری خود (نظیر MSI، GIGABYTE، ASUS و …) عرضه می­کنند.

معمولا مدل­های سفارشی از سیستم خنک سازی و فرکانس کاری قوی­تری برخوردار هستند. هر پردازنده دارای یک مدل منحصر به فرد است که ساده­ترین راه برای تشخیص قدرت آن به حساب می­آید، مدل­ها شامل برخی اعداد و حروف هستند که بیانگر سری و یا رده حدودی آن است، البته نمی­توان یک قانون قطعی و ثابت برای معرفی آن­ها بیان کرد اما با کمی دقت در نام مدل­ها می­توان یک دید کلی را بدست آورد؛

به عنوان مثال مدل GTX 1070 جزء سری ۱۰ بوده و از مدل GTX 1060 قوی­تر است؛ فراموش نکنید که مقایسه قدرت را باید با مدل­هایی که در یک سری هستند انجام داد؛ برای مثال اینکه بگوییم مدل GTX 1060 از مدل GTX 970 ضعیف­تر است اشتباه خواهد بود؛ دلیل این امر نیز از تفاوت در نسل­ها (یا سری­ها) نشأت می­گیرد؛ با گذشت هر نسل تکنولوژی­های جدیدتری به خدمت گرفته می­شود که قدرت پردازنده­ها را به طور کلی تغییر خواهد داد.

همچنین توجه داشته باشید که مدل­های هر سازنده مستقل است و نمی­توان به طور مستقیم آن­ها را با هم مقایسه کرد به عنوان مثال GTX 1080 ساخته انویدیا با کارت RX 580 ساخته AMD قابل مقایسه نیست. هر مدل دارای برخی پارامترهای فرعی نیز است؛ به عنوان مثال معماری، تعداد هسته­ها و یا فرکانس کاری پردازنده و …؛ برای جلوگیری از ورود به مباحث تخصصی و سردرگمی، بهترین و ساده­ترین راه شناسایی قدرت هر پردازنده مراجعه به بنچمارک­های معتبر و متعدد است.

با بررسی بنچمارک­ها می­توان یک دید کلی از قدرت هر پردازنده بدست آورد، با این روش می­توان پردازنده­ای که توان برآورده سازی انتظارات و نیازی که در مرحله قبل مشخص کرده­ایم، را تا حدودی شناسایی و مشخص کرد.

 

هر چند قدرت پردازنده گرافیکی مهم­ترین معیار انتخاب کارت گرافیک خواهد بود اما بحث مجموعه حافظه گرافیکی نیز کم اهمیت نیست و باید این بخش را هم حتما مد نظر قرار داد. منظور از مجموعه حافظه گرافیکی تنها حجم حافظه نیست، بلکه مسیر بین پردازنده و حافظه و همچنین استاندارد­های به کار رفته در این مجموعه نیز مطرح است.

تبادل داده بین پردازنده گرافیکی و حافظه نیاز به یک بستر دارد که عملکرد این بستر به طور مستقیم بر روی عملکرد نهایی کارت گرافیک تأثیر گذار خواهد بود. در ادامه پارامترهایی که در این مجموعه مطرح می­شود را به طور مختصر و ساده معرفی می­کنیم.

رابط حافظه

این پارامتر بیان­گر این است که پردازنده چه تعداد بیت را در آن واحد می­تواند به حافظه ارسال کند؛ به عبارت دیگر می­توان گفت که چه تعداد مسیر بین پردازنده و حافظه وجود دارد تا داده­های پردازش شده در آن واحد به حافظه منتقل شوند. با توجه به نسل حاضر این مقدار از ۱۲۸ تا ۴۰۹۶ بیت متغیر است. هر چند بیشتر بودن این پارامتر بهتر است اما گاهی اوقات تنها هزینه اضافی برای شما تحمیل خواهد کرد زیرا میزان تفاوت عملکرد این پارامتر در وضوح تصاویر بالا حس خواهد شد؛

برای وضوح تصویر FHD (1080p) به طور معمول رابط ۱۹۲ بیت به عنوان حداقل و ۲۵۶ بیت به عنوان حداکثر کافی خواهد بود. هر چند بیشتر بودن آن به نوعی آینده نگری محسوب می­شود اما در حال حاضر برایتان هزینه اضافی همراه خواهد داشت.

سرعت حافظه

این پارامتر که با یکای مگاهرتز (MHz) بیان می­شود سرعت فرکانس (Clock Pulse) حافظه را نشان می­دهد. البته این مقدار با یک پارامتر دیگر به نام نسل حافظه نیز در ارتباط است. هر نسل استاندارد مخصوص به خود را دارد که با توجه به آن­ها سرعت مؤثر حافظه را مشخص می­کنیم که فرمول خاصی دارد اما برای جلوگیری از ورود به این فرمول شرکت­های سازنده در مشخصات محصول سرعت مؤثر حافظه را ذکر می­کنند،

اما مسئله­ای که واضح است برتری نسل­های جدید نسبت به نسل قبلی است؛ اگر بخواهیم انواع حافظه­های معمول فعلی را به ترتیب برتری دسته بندی کنیم به لیست ذیل خواهیم رسید (از بالا به پایین سرعت افزایش می­یابد):

GDDR3

GDDR5

GDDR5X

GDDR6

HBM

HBM2

البته HBM3 نیز به صورت رسمی معرفی شده­اند اما هنوز در کارت­های فعلی مورد استفاده قرار نگرفته­اند. به طور کلی سرعت حافظه به تنهایی بیانگر قدرت کارت گرافیک نیست اما در میزان پارامتری مهم به نام پهنای باند به طور مستقیم تأثیر خواهد گذاشت.

پهنای باند

این پارامتر که میزان دسترسی پردازنده به حافظه را بیان می­کند یکی از راه­های شناخت سرعت و قدرت کارت گرافیک است. روش بدست آوردن این پارامتر به صورت زیر است:

(سرعت حافظه x رابط حافظه) ÷ ۸

هر چه مقدار این پارامتر بیشتر باشد کارت گرافیک سریع­تری از نظر انتقال داده­ها خواهیم داشت. فراموش نکنید که مقدار این پارامتر بیش از هر چیزی وابسته به نسل حافظه خواهد بود، پس اگر در هزینه مشکلی ندارید سعی کنید کارت­های گرافیکی که از نسل جدیدتری استفاده می­کنند استفاده کنید اما در غیر این صورت برای وضوح تصویر معمول FHD نوع GGDR5 یا GDDR5X نیز همچنان کافی است اما برای وضوح تصویری 4K حداقل حافظه GDDR5X را باید مد نظر داشته باشید.

حجم حافظه

این پارامتر در واقع میزان حافظه­ای است که پردازنده گرافیکی به طور مستقیم با آن سر و کار دارد؛ تمام داده­هایی که نیاز به ذخیره سازی و یا فراخوانی دارند از این حافظه استفاده می­کنند. به طور کلی هر چه میزان این حافظه بیشتر باشد بهتر خواهد بود اما همانطور که مشاهده کردید پهنای باند حافظه برتری بیشتری نسبت به حجم حافظه دارد.

اما با این حال بازی­های روز برای ارائه کیفیت بافت بالا نیاز به حجم حافظه­های بالایی دارند به همین جهت این پارامتر نیز همچنان اهمیت بالایی دارد اما به طور کلی معیار مناسبی برای تعیین قدرت کلی کارت گرافیک نخواهد بود. برای انتخاب یک کارت گرافیک با حافظه مناسب سعی کنید سیستم مورد نیاز بازی­های روز را بررسی کنید و مطابق با نیاز خود یک گزینه را انتخاب کنید. در حال حاضر خرید کارت­های گرافیکی که حافظه کمتر از ۴ گیگابایت دارند برای وضوح تصویر FHD چندان منطقی به نظر نمی­رسد.

برخی از پیشنهادهای ما در رده­های مختلف:

رده قیمتی زیر ۲.۵۰۰.۰۰۰ تومان

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

ASUS RX560 O4G EVO

پردازنده گرافیکی RX560 ساخته AMD یکی از مقرون به صرفه­ترین پردازنده­ها برای اجرای بازی­ها با کیفیت نسبتا بالا در وضوح تصویری HD است. کارت پیشنهادی ما توسط برند محبوب ایسوس اورکلاک و سفارشی شده است و از امکانات بهتری نسبت به نسخه مرجع بهره می­برد. این کارت دارای ۸۹۶ پردازنده جریانی بوده که فرکانس کاری آن در حالت پایه ۱۱۴۹ مگاهرتز و در حالت گیمینگ ۱۱۸۷ مگاهرتز است. همچنین میزان حافظه آن نیز ۴ گیگابایت از نوع GDDR5 که رابطی ۱۲۸ بیتی با سرعت کلاک ۶۰۰۰ مگاهرتز را ارائه می­دهد، در نظر گرفته شده.

از دیگر امکانات این کارت می­توان به سیستم سرمایش شخصی سازی شده با دو فن مقاوم با استاندارد IP5X (ضد ورود گرد و غبار)، برد تولید شده بدون دخالت دست (Auto-Extreme) با لحیم­های یکنواخت، پشتیبانی از رابط DX12، پیکربندی Crossfire و تکنولوژی AMD FreeSync اشاره کرد. این کارت دارای یک درگاه HDMI، یک درگاه Display Port و یک درگاه DVI بوده و انرژی مورد نیاز خود را از رابط PCIe تأمین می­کند.بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

رده قیمتی ۲.۵۰۰.۰۰۰ تا ۳.۵۰۰.۰۰۰

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

MSI GTX 1050 TI Gaming 4G

پردازنده GTX 1050 TI را می­توان یکی از بهترین انتخاب­های مقرون به صرفه برای اجرای بازی­های روز در وضوح تصویری HD با بالاترین کیفیت ممکن و FHD با کیفیت نسبتا بالا دانست. کارت منتخب توسط برند MSI طراحی و شخصی سازی شده است و امکانات بهتری نسبت به نسخه مرجع ارائه می­کند.

پردازنده این کارت دارای ۷۶۸ هسته کودا بوده که به صورت پیش فرض اورکلاک شده­اند به طوری که در پروفایل گیمینگ فرکانس پایه ۱۳۰۳ مگاهرتز و فرکانس بوست آن­ها به ۱۴۱۷ مگاهرتز می­رسندهمچنین ۴ گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۱۲۸ بیت و فرکانس ۷۰۰۸ مگاهرتز به عنوان سیستم حافظه با این پردازنده همکاری می­کند.

همچنین در این کارت گرافیک MSI از سیستم خنک سازی انحصاری خود که به TWIN-FROZERVI شناخته می­شود استفاده کرده است که از ویژگی­های این سیستم می­توان به رادیاتور غول­پیکر آلومینیومی، فن­ها با تکنولوژی ساخت TROX 2.0، تکنولوژی بلبرینگ­ دوگانه فن­ها و حالت سکوت در دمای کمتر از ۶۰ درجه اشاره کرد. GTX 1050 TI Gaming به یک درگاه خروجی HDMI، یک درگاه Display Port و یک درگاه DVI-D مجهز شده است. این کارت به یک کانکتور ۶ پین جهت تغذیه مدار مجهز شده است.

رده قیمتی ۳.۵۰۰.۰۰۰ تا ۴.۵۰۰.۰۰۰

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

ZOTAC GTX 1060 AMP! Edition 6GB

پردازنده GTX 1060 در حال حاضر مناسب­ترین پردازنده از نظر قیمتی برای اجرای بازی­های روز با کیفیت بالا در وضوح تصویر FHD است. کارت پیشنهادی ما نسخه مخصوص برند جوان و البته با کیفیت ZOTAC است که به صورت پیش فرض اورکلاک شده و از سیستم خنک کننده قوی تری بهره می­برد. پردازنده این کارت دارای ۱۲۸۰ هسته کودا است که فرکانس کاری آن در حالت پایه به ۱۵۵۶ مگاهرتز و درحالت بوست به ۱۷۷۱ مگاهرتز اورکلاک شده.

حافظه مورد استفاده در این کارت نیز ۶ گیگابایت از نوع GDDR5 بوده که رابطی ۱۹۲ بیتی را با فرکانس ۸ گیگاهرتز در اختیارتان قرار می­دهد. از ویژگی­های دیگر این کارت می­توان به مدار تغذیه فشرده برای کاهش ابعاد برد، سیستم خنک سازی با فن دوگانه، تکنولوژی توقف فن­ها در دمای پایین و پشتیبانی از رابط DX12 اشاره کرد.

درگاه­های خروجی نیز شامل یک درگاه HDMI، سه درگاه Display Port و یک درگاه DVI-D می­شود؛ همچنین نیاز مدار تغذیه کارت نیز توسط یک کانکتور ۶ پین PCI تأمین می­گردد.بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

رده قیمتی ۴.۵۰۰.۰۰۰ تا ۵.۵۰۰.۰۰۰

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

MSI RX VEGA 56 AIR BOOST OC 8GB

یکی از پردازنده­های گرافیکی که کمی دیر وارد میدان رقابت شد RX VEGA 56 است؛ این پردازنده از معماری جدید Vega و لیتوگرافی ۱۲ نانومتر استفاده می­کند. شاید بتوان گفت که همین دیرکرد باعث شد تا این کارت گرافیک کمتر مورد توجه گیمرها قرار بگیرد.

RX VEGA 56 به طور مستقیم در رقابت با GTX 1070 عرضه شد و در تست­ها توانست عملکرد فوق العاده و در اغلب موارد بهتر از GTX 1070 را به نمایش بگذارد؛ به این ترتیب RX VEGA 56 را می­توان یکی از انتخاب­های برتر برای اجرای بازی­های روز و حتی نسل بعد با بالاترین کیفیت در وضوح تصویر FHD و UHD دانست؛

همچنین شما می­توانید برای اجرای بازی­های واقعیت مجازی نیز بر روی آن حساب کنید. کارت پیشنهادی ما در ظاهر شبیه به نسخه رفرنس است اما در واقع یک نسخه نسبتاً شخصی سازی شده از این کارت است. MSI RX VEGA 56 AIR BOOST دارای ۳۵۸۴ هسته جریانی است که فرکانس آن در حالت پایه به ۱۱۸۱ مگاهرتز و در حالت بوست به ۱۵۲۰ مگاهرتز رسیده است؛

همچنین این کارت از ۸ گیگابایت حافظه از نوع HBM2 بهره می­برد که به این جهت توانسته رابط حیرت انگیر ۲۰۴۸ بیتی را با فرکانس کاری ۸۰۰ مگاهرتز ارائه دهد. سیستم تهویه کارت بسیار شبیه به نسخه مرجع آن است اما MSI با کمی تغییر آن را بهبود بخشیده تا تهویه بهتر و مؤثرتر صورت بگیرد.

در بخش خروجی نیز این کارت به یک درگاه HDMI و سه درگاه Display Port مجهز شده است؛ همچنین تأمین انرژی این کارت توسط دو درگاه ۸ پین صورت می­گیرد.بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

رده قیمتی ۵.۵۰۰.۰۰۰ تا ۶.۵۰۰.۰۰۰

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Extreme Edition 8GB

پردازنده گرافیکی GTX 1070 TI که درواقع یک نسخه ارتقاء یافته از پردازنده GTX 1070 است را می­توان پرطرفدارترین پردانده گرافیکی برای اجرای بازی­های روز و حتی تا حدودی نسل بعد برای وضوح تصویری FHD و UHD دانست؛ همچنین این کارت یکی از گزینه­های مناسب برای اجرای واقعیت مجازی خواهد بود.

کارت منتخب بهترین مدل از بین مدل های تولید شده توسط برند ZOTAC است. پردازنده این کارت دارای ۲۴۳۲ هسته کودا می­باشد که فرکانس پایه آن­ها به ۱۶۰۷ مگاهرتز و فرکانس بوست نیز به ۱۶۸۳ مگاهرتز اورکلاک شده است. همچنین ۸ گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۲۵۶ بیت و فرکانس کاری ۸ گیگاهرتز در اجرای بازی­ها به یاری این پردازنده قدرتمند خواهد شتافت.

سیستم سرمایش کارت گرافیک به سه فن با طراحی تیغه­های منحصر به فرد که امکان انتقال ۳۰ درصد هوای بیشتر را دارد مجهز شده است. همچنین رادیاتور این کارت از دو بخش لوله­ های انتقال حرارت مسی که بر روی پردازنده قرار گرفته و پره ­های آلومینیومی فراوان که وظیفه دفع حرارت را دارند تشکیل شده است.

بخش ظاهری این سیستم قدرتمند از کربن استفاده شده که علاوه بر کمک به تهویه هر چه بهتر کارت و افزایش مقاومت کلی کارت، زیبایی خاصی به آن بخشیده و این زیبایی به کمک نورپردازی RGB دوچندان شده است. خروجی­های تعبیه شده بر روی این کارت شامل سه درگاه Display Port، یک درگاه HDMI و یک درگاه DVI-D است؛ تأمین انرژی مورد نیاز این کارت قدرتمند توسط دو درگاه ۸ پین انجام می­شود.بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

رده قیمتی ۶.۵۰۰.۰۰۰ تا ۷.۵۰۰.۰۰۰

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

ASUS ROG STRIX RTX 2060 O6G

پس از مدت­ها انتظار ما شاهد حضور کارت فوق العاده RTX 2060 در ایران هستیم. این پردازنده قدرتمند نسل جدید انودیا به لطف هسته­های پردازشی تنسور و رهگیری نور امکان به کارگیری تکنولوژی فوق العاده Ray Tracing را میسر می­سازد و یک جانشین شایسته و حتی فراتر برای کارت گرافیک GTX 1070TI است به طوری که در برخی بازی­ها عملکردی نزدیک به GTX 1080 را از آن شاهد هستیم!

در مجموع این کارت گرافیک برای اجرای بازی­های روز و نسل بعد با بالاترین کیفیت در وضوح­های تصویری FHD و UHD و با کیفیت متوسط برای وضوح تصویری 4K و همچنین برای اجرای بازی­های واقعیت مجازی یک انتخاب عالی خواهد بود. کارت منتخب ما توسط برند محبوب گیمرها یعنی ASUS و زیر برند جمهوری گیمرها (ROG)  شخصی سازی شده است.

در بخش پردازنده این کارت به ۱۹۲۰ هسته کودا که از فرکانس کاری حالت پایه ۱۳۶۵ مگاهرتز و حالت بوست ۱۸۳۰ مگاهرتز (در پروفایل گیمینگ) به صورت اورکلاک بهره می­برد و همچنین ۲۴۰ هسته تنسور مجهز شده است. معماری این پردازنده که به معماری تورینگ شناخته می­شود توسط لیتوگرافی ۱۲ نانومتر تولید می­شود؛

اما در بخش حافظه این کارت مجهز به ۶ گیگابایت حافظه از نسل جدید و فوق العاده GDDR6 شده که رابط ۱۹۲ بیتی را با فرکانس کاری ۱۴۰۰۰ مگاهرتز ارائه می­کند. در بخش سیستم تهویه ایسوس سنگ تمام گذاشته و از به روز تکنولوژی­هایش در طراحی آن استفاده کرده است.

سه فن با طراحی منحصر به فرد و تکنولوژی 0dB که در دمای کمتر از ۵۰ درجه آن­ها را خاموش می­کند در کنار سینک حرارتی آلومینیومی فوق العاده و سینی اتصالی که توسط تکنولوژی MaxContact (تکنولوژی که با افزایش سطح صیقلی، اتصال بهتری را به پردازنده ایجاد می­کند) ساخته شده است، وظیفه انتقال حرارت را بر عهده دارند. همچنین بر روی برد این کارت ۲ هدر کنترلی خودکار اتصال فن و یک هدر مخصوص نورپردازی Aura تعبیه شده است.

به این ترتیب می­توانید علاوه بر بهبود تهویه هوای کیس، زیبایی نورپردازی کارت را به سایر اجزاء کیس منتقل کنید و از آن لذت ببرید. دو درگاه HDMI و دو درگاه Display Port به عنوان خروجی­های این کارت در نظر گرفته شده است؛ همچنین انرژی مورد نیاز این کارت از طریق یک درگاه ۶ پین و یک درگاه ۸ پین تأمین می­گردد.بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

 

رده قیمتی ۷.۵۰۰.۰۰۰ به بالا

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

ASUS ROG STRIX RTX 2070 O8G

در نهایت به سراغ کارت گرافیک RTX 2070 می­رویم. این پردازنده قدرتمند که به عنوان جانشین GTX 1080 معرفی و عرضه شده شده به موفقیت­های چشم گیری دست پیدا کرد. این پردازنده برای اجرای بازی­های روز و نسل بعد با کیفیت بالا در وضوح تصویر UHD، 4K و البته اجرای بازی­های واقعیت مجازی مناسب خواهد بود و با توجه به استفاده از هسته­های تنسور و رهگیری نور امکان استفاده از تکنولوژی Ray Tracing را ممکن ساخته است.

۲۳۰۴ هسته کودا که فرکانس آن در حالت پایه به ۱۴۱۰ مگاهرتز و در حالت بوست ۱۸۱۵ مگاهرتز اورکلاک شده در کنار ۲۸۸ هسته تنسور به عنوان قلب تپنده این پردازنده مشغول به کار هستند؛ همچنین ۸ گیگابایت حافظه نسل جدید GDDR6 با رابط ۲۵۶ بیت و فرکانس کاری ۱۴۰۰۰ مگاهرتز به عنوان سیستم حافظه این کارت گرافیک در نظر گرفته شده است.

در بخش تهویه نیز از سیستمی مشابه با کارت گرافیک ROG STRIX 2060 O6G استفاده شده است که از مهم­ترین ویژگی­های آن می­توان به سه فن با تکنولوژی 0dB، سینک حرارتی غول پیکر آلومینیومی به همراه سینی اتصال با تکنولوژی ساخت MaxContact، دو هدر اتصال فن (کنترل مطابق با شرایط کارت گرافیک) و یک هدر نورپردازی RGB مطابق با سیستم Aura کارت گرافیک، اشاره کرد.

در بخش خروجی­های این کارت نیز دو درگاه HDMI و دو درگاه Display Port در نظر گرفته شده و همچنین انرژی مورد نیاز کارت نیز از طریق یک کانکتور ۶ پین و یک کانکتور ۸ پین تأمین می­گردد.بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

فروشگاه اگزو گیم در جهت تکمیل سبد محصولات خود و در راستای  تبدیل شدن به تخصصی­ترین فروشگاه گیمینگ ایران، اقدام به موجود کردن کارت­های گرافیک با بهترین قیمت و گارانتی­های معتبر کرده است. شما می­توانید با مراجعه به این فروشگاه به بررسی و مقایسه انواع کارت­های گرافیک و یا سایر قطعات کامپیوتر و همچنین کنسول بپردازید و در صورت نیاز از مشاورین سایت راهنمایی بخواهید.بهترین کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی
کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

یک نظر در “راهنما خرید کارت گرافیک گیمینگ برای بازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *